PUBLICITAT

Es defensa la necessitat d’un vial a Sant Julià de Lòria

Roig recorda que el compromís socialdemòcrata ve de lluny

Per Alex Montero

Josep Roig durant l’acte d’ahir.
Josep Roig durant l’acte d’ahir. | El Periòdic

Durant el dia d’ahir, la coalició de PS SDP+ va defensar la necessitat de donar per finalitzat el vial de Sant Julià de Lòria. El número dos de la candidatura territorial, Josep Roig, va manifestar que «els lauredians ens mereixem un vial com cal, que doni solució als problemes de circulació de la parròquia i serveixi per enllaçar amb Espanya d’una manera fluida». 

Fa més de 12 anys que els lauredians, però «la Coalició Reformista d’aleshores, bressol de l’actual DA, va bloquejar votant-hi en contra i, per tant, votant en contra del desviament de Sant Julià i del de la Massana», va voler recordar Roig.

En la mateixa línia, el candidat progressista va assenyalar l’estupefacció amb què els ciutadans de Sant Julià van rebre la notícia que anunciava que el Govern havia previst una partida de 25.000 euros per una alternativa a la fase 2 del desviament lauredià, una quantitat que segons Roig «no dona ni per contractar un bon gabinet d’enginyer que comenci a posar fil a l’agulla».

Com a conclusió, Roig va exposar les dues opcions que es plantegen als lauredians enfront de les pròximes eleccions del 2 d’abril. «O bé es dona suport a DA+Liberals, entenent que diran que no al desviament de Sant Julià, o, amb tots els respectes per a la resta de les candidatures, votar a PS SDP+ amb el benentès que nosaltres sí que acabarem aquest desviament».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT