PUBLICITAT

La Policia té sis nous inspectors

La formació ha sigut a Espanyal, juntament amb 160 inspectors espanyols

Per El Periòdic

La nova promoció d’inspectors majors de la policia.
La nova promoció d’inspectors majors de la policia. | Policia d\'Andorra

La Policia compta des d’ahir amb una nova promoció d’inspectors majors, el grau que substitueix el d’oficial major dins de l’escala de comandament.


Així doncs, són sis els inspectors majors que exerciran tasques executives com a responsables policials, a més de les funcions com a comandaments operatius en la supervisió.


Després de passar una oposició interna el 2022, s’han format durant els últims sis mesos, quatre d’ells amb la Policia Nacional espanyola. Ahir van rebre el diploma acreditatiu, juntament amb més de 160 inspectors de policia espanyols en un acte celebrat a Madrid presidit pel ministre de l’Interior espanyol, Fernando Grande-Marlaska, i en presència del director del Cos, Jordi Moreno, a més del director adjunt, Miquel Àngel Barbolla.


La formació també s’ha dut a terme a Espanya, exactament al Centro de Altos Estudios Policiales, a Carabanchel. És la mateixa que reben els inspectors de la Policia Nacional espanyola per ascendir a inspector major. Els nous inspectors valoren «l’especialització i l’experiència adquirides, sobretot en planificació i estratègia». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT