PUBLICITAT

Objectiu 2029: Un pas més cap al Campionat del Món a Andorra

La bona organització de les Finals del Món deixa punts per l’ optimisme de cara al futur

Per Joan Jiménez

Finals de la Copa del Món a Andorra.
Finals de la Copa del Món a Andorra. | Grandvalira

La gran valoració de l’organització d’Andorra de les Finals de l’Audi FIS Ski World Finals 2023 deixa molt optimisme al país per continuar sumant experiència en l’acolliment i gestió de grans esdeveniments esportius del més alt nivell. Corredors, entrenadors, dirigents institucionals van mostrar la seva satisfacció envers la capacitat andorrana per administrar la gestió de les Finals del Món d’esquí.


Michael Voin, secretari general de la FIS, va expressar l’últim dia de la cita esportiva que «Andorra ha superat les expectatives que teníem quan vam decidir tornar a celebrar les finals d’aquest 2023, que han sigut la millor ocasió per mostrar al que els andorrans sou capaços de fer», a més de qualificar la setmana de «formidable, cada dia amb un repte, amb molt bones competicions i molt bon ambient: heu fet una molt bona feina». Quan va ser preguntat per l’organització del Campionat del Món del 2029 per part d’Andorra, el secretari general Vein va afegir que el país té que «continuar progressant i a estar preparats», ja que es tracta d’un
esdeveniment «10 vegades més gran que unes Finals». Voin va advertir de què, si bé Andorra ha fet grans passos endavant, el Campionat del Món és una fita molt difícil i podria quedar molt camí perquè Andorra pugui celebrar l’esdeveniment i competició més gran del món de l’esquí d’aquí a 6 anys.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT