PUBLICITAT

Andorra pel Canvi d'Ordino abandona la candidatura territorial conjunta de centre

  • La formació donarà suport a la llista nacional de la plataforma
  • El suport que puguin donar a la territorial de Demòcrates per Andorra "estarà condicionat al tracte que donin a Andorra pel Canvi"
22022011-bringue
Josep Maria Bringué, membre d'Andorra pel Canvi a Ordino, i exconseller general de la plataforma durant aqeusta darrera legislatura. Foto: ANA
Els membres d'Andorra pel Canvi d'Ordino han decidit abandonar el projecte de confecció d'una candidatura territorial en aquesta parròquia, per donar suport a la llista nacional de la plataforma. Tal com ha explicat a l'ANA Joaquim Tomàs, no es farà llista territorial d'ApC a Ordino, però el suport que puguin donar a la territorial de Demòcrates per Andorra "estarà condicionat al tracte que donin a Andorra pel Canvi". ApC d'Ordino comptarà amb tres llocs a la nacional, que podrien fins i tot ser quatre.
Els integrants de la plataforma d'ApC d'Ordino no formaran part de la llista territorial unitària que es volia fer en aquesta parròquia, tot i que no faran una llista parroquial pròpia perquè no volen tornar a repetir un escenari que ja es va viure i perquè són conscients que "no és legítim que ens hi presentem".

Malgrat tot, el suport a la candidatura territorial de Demòcrates per Andorra estarà condicionat pel tracte que aquesta formació de centre doni durant la campanya electoral a la plataforma d'Andorra pel Canvi, i al seu líder. Tomàs ha assegurat que "si ens castiguen a nivell de campanya i el tarannà no és el correcte", mouran els seus electors d'Ordino per tal que no votin la llista territorial.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT