PUBLICITAT

Activitats esportives per a infants i joves per Setmana Santa

Els comuns d’Andorra la Vella i la Massana anuncien el seu programa per les vacances

Per El Periòdic

Nens jugant a la Ludoteca de Santa Coloma.
Nens jugant a la Ludoteca de Santa Coloma. | Comú d’Andorra la Vella

El Comú d’Andorra la Vella obre les inscripcions a una desena d’activitats per a infants i joves per les vacances de Setmana Santa dels departaments de Social i Esports amb nou entitats esportives de la parròquia. Aquestes es dividiran en dos torns: el primer, del dilluns 3 al dijous 6 d’abril i el segon, del dimarts 11 al divendres 14 d’abril. El departament d’Esports oferirà nou propostes en bàsquet, futbol, kungfu, rítmica, voleibol, natació i atletisme, patinatge artístic, hoquei i un curs de moto trial. Les inscripcions estan obertes a infants i joves d’entre 5 i 17 anys, depenent de la modalitat esportiva, amb un total de 230 places pel primer torn i 195 al segon. Des de l’àrea de Social; s’ofereixen dues propostes destinades a infants de 3 a 6 anys pel Casal d’Infants El Llamp, amb 64 places, i la Ludoteca de Santa Coloma, amb un total de 40 places. Les inscripcions es poden formalitzar des d’ahir a través de la pàgina web del Comú, i als departaments d’Esport i Social.


Tanmateix, el Comú de la Massana oferirà 100 places per les seves activitats de Setmana Santa. La Massana presenta un ampli ventall de jocs relacionats amb l’època de l’any. Exemples d’aquestes són una sortida per buscar ous de Pasqua, activitats esportives i de psicomotricitat. Les inscripcions ja estan disponibles, de forma online, a partir d’avui. Per iniciar el procés, cal donar-se d’alta amb el número de cens, la qual cosa permetrà accedir al formulari d’inscripció.
El conseller d’Educació, Joventut i Esports del comú de la Massana, Kevin Poulet, va declarar satisfet que el desig del comú i del departament és «donar un bon servei a les famílies i, sobretot, que els infants aprofitin les vacances per passar-s’ho el millor possible».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT