PUBLICITAT

Tret de sortida de la campanya socialdemòcrata i progressista

Pere López, candidat de la coalició PS SDP +, enganxa el cartell per a les eleccions del 2A

Per Joan Jiménez

Jean Michel Armengol i Pere Mas, ahir, penjant el seu cartell electoral.
Jean Michel Armengol i Pere Mas, ahir, penjant el seu cartell electoral. | El Periòdic

La coalició PS SDP + va iniciar ahir la campanya electoral amb el ja tradicional penjament de cartells. A la plaça Rebés de la capital, Pere López, candidat per ser cap de Govern de la coalició, pa realitzar l’enganxada del cartell electoral de la candidatura, acompanyat pels membres de la llista territorial de la capital, Joaquim Miró i Marian Sanchiz. López va destacar que la campanya de PS SDP + serà en caràcter «Positiu, explicant les nostres propostes, entenent la crítica i el debat que ha sigut aquest desastrós govern de DA i Liberals que ens ha portat a una situació molt pitjor a l’anterior legislatura. Nosaltres manifestarem quins són els punts essencials, a través dels quals, construir aquesta voluntat de canvi». A més, López es va voler dirigir especialment a un sector especial de l’electorat, animant «a tots aquells electors que vulguin un canvi polític en el nostre país, que estiguin descontents amb la situació actual, que estudiïn molt bé quines són les opcions reals de canvi a l’hora de manifestar el seu vot, i molt en compte que, sense voler-ho, no acabi sent un vot perquè les coses continuïn igual».
El candidat de la coalició va fer una avaluació de les llistes parroquials on el PS està present, que són totes a excepció de Canillo, on López va lamentar no poder ser-hi presents. El socialdemòcrata va declarar que no se li acut cap parròquia a les que es presenten on no puguin guanyar. El líder del PS va remarcar que «Andorra la Vella és un territori «on hem tingut triomfs, vam obtenir un molt bon resultat a les passades eleccions, també a Escaldes-Engordany». Respecte a la parròquia de Sant Julià de Lòria, López destacava un escenari polític molt canviant, després que Unió Laurediana va decidir no concórrer a les eleccions. «Nosaltres entenem que la nostra proposta amb relació a la negociació amb la UE encaixa més amb els postulats d’Unió Laurediana tradicionalment, que els que puguin tenir els partits que han estat a la majoria i, per tant, anem amb moltes esperances», declarava López. Pel que fa a la Massana, López va reconèixer l’existència dels rumors de què la coalició no té opcions en aquesta parròquia, però «penso que la gestió en aquests darrers temps ha sigut molt dolenta. La Massana està passant moltes coses, com l’anunci de la desviació de La Massana, que és un projecte que no és viable i, evidentment, hi ha la qüestió del heliport, diferents temes urbanístics ... És una parròquia a la qual hi dedicarem molts esforços en aquesta campanya electoral per intentar revertir» aquesta situació.


Ordino
PS SDP+  X’Ordino: Grifols i l’habitatge en el punt de mira 

Ahir també es va penjar el cartell electoral de la candidatura conjunta del PS i X’Ordino encapçalada per Jean Michel Armengol i Pere Mas, a la rotonda de l’Auditori Nacional d’Ordino. Armengol va voler pronunciar un primer missatge de campanya assenyalant a Grifols, «que és el que més ens toca directament aquí, a Ordino. Si realment volem canviar l’acord que s’ha pres entre Govern i l’empresa Grifols, hem d’anar al Consell General i guanyar les eleccions». Pere Mas, candidat de X’Ordino a la candidatura, va voler declarar que «X’Ordino anem junts amb el PS, per què? Molt senzill. Perquè no volem que segueixi el país com va avui en dia. No volem Grifols a Ordino ni a Andorra. No volem un Govern amb una majoria que fa i mana allò que vol. No volem un secretisme amb Europa, volem saber. Volem solucionar el tema de l’habitatge. Que ens fa falta a tots, però sobretot als joves. Hi ha moltes coses que ens uneixen. Sabíem que, si anàvem junts, podem guanyar i n’estem convençuts». 

Encamp
Pujol i Venable volen propostes valentes

La candidatura encapçalada per Marta Pujol i Susagna Venable, va argumentar que treballaran per recuperar el benestar i la seguretat econòmica i garantir els drets i llibertats de tothom. Fer propostes valentes per resoldre els problemes de la població amb mesures valentes per garantir el dret a un habitatge digne i amb propostes pel benestar econòmic de les famílies, i amb un projecte sòlid en varies matèries de la realitat d’Encamp. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT