PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria, Encamp

Enganxada de cartells dels altres cinc partits que es presenten

Encamp i Sant Julià de Lòria van rebre a la majoria de membres de les diferents formacions polítiques

Per Maria Lozano, Alex Montero

Xavier Espot i els membres del seu partit en l’enganxada de cartells d’ahir.
Xavier Espot i els membres del seu partit en l’enganxada de cartells d’ahir. | Demòcrates

DA

El cap de llista per Demòcrates i ara cap de Govern en funcions va explicar ahir que «aspirem a la majoria absoluta com no pot ser d’una manera», i va destacar que «la nostra candidatura és a què està millor preparada per fer front als reptes que el país ha d’encarar en els pròxims anys», com per exemple l’encaix a la UE, la millora del poder adquisitiu dels ciutadans i el problema que pateix Andorra amb l’habitatge.  Demòcrates va assegurar que volen governar amb majoria absoluta per tenir un major marge de llibertat per «garantir la prosperitat econòmica i social».


Tot i així, Espot va destacar que és necessari consens per afrontar els reptes del país i no descarta que es pugui tornar a governar en coalició com en els últims quatre anys. 


A Sant Julià de Lòria, la número u de la cap de llista de la parròquia, Helena Mas va explicar que» ara tenim quinze dies de molta feina, però tenim un equip molt equilibrat i volem arribar al màxim que podem a la ciutadania per explicar tots els projectes que tenim per Sant Julià i per al país».


A Encamp, la parròquia va comptar amb Jordi Torres, número u de la llista territorial. Preguntat per la implicació de Demòcrates en els pròxims dies previs al 2 d’abril, Torres va insistir en la seva intenció d’arribar al màxim d’electors possibles i poder explicar les diferents polítiques que tant preocupen als ciutadans. “Hem d’incidir en les preocupacions i veure les febleses que hi puguin haver”, va finalitzar Torres, qui a més creu que “els electors d’Encamp coneixen bé la nostra candidatura per saber que som persones de confiança”. 

 

Concòrdia

El número u del partit, Cerni Escalè va explicar a Andorra la Vella que «tenim 365 propostes, una per cada dia de l’any». Va destacar que es volen centrar en la millora de la qualitat de vida i que «durant massa anys hem privilegiat un model econòmic quantitatiu, basat en el creixement d’habitats i comercial, sense tenir massa en compte la qualitat de vida». En el cas de Sant Julià, el número u del partit per la parròquia, Pol Bartolomé va destacar que «tenim propostes en infraestructures i projectes que són vitals pel desenvolupament de la parròquia».


Jordi Casadevall, número 3 de Concòrdia, va deixar-se veure també a la parròquia d’Encamp juntament amb diferents membres de la llista de govern. “Estem molt animats i amb ganes de viure aquesta experiència a fons. Tenim planificats diversos actes per aquestes dues setmanes i esperem que amb ells ens puguem apropar encara més a la ciutadania”, va afirmar Casadevall.

 

Acció

Tots els candidats nacionals d’ACCIÓ, així com els de les candidatures territorials a la Massana i a Escaldes-Engordany, van estar també presents en la penjada de cartells d’ahir. La Clau de Futur’ és el lema de la campanya d’ACCIÓ i la seva candidata a cap de Govern, Judith Pallarés, va remarcar la visió femenina d’una candidatura nacional que “encapçalen tres dones”, així com el compromís del partit “amb el futur i la governabilitat d’Andorra”.

 

Liberals

En el cas de Liberals, el seu número 1, Josep Maria Cabanes va explicar a la parròquia de Sant Julià que «tenim molta experiència com a partit,» i «som un partit que sempre estem al costat del ciutadà, i jo mateix també; tot l’any, no només en període de campanya».

 

Andorra endavant

Ahir per la tarda, Andorra Endavant també va enganxar els seus cartells a diferents parròquies: a Andorra la Vella, Ordino i Sant Julià. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT