PUBLICITAT

Escaldes Engordany

100 persones es manifesten contra Grífols a la Capital

Les protestes se centren en la perillositat que suposa per al medi ambient aquest projecte

Per Maria Lozano

Manifestació avui contra Grífols
Manifestació avui contra Grífols | El Periòdic

Aquesta tarda hi ha hagut una marxa silenciosa per la plataforma contrària a la construcció del centre de recerca en immunologia de Grífols, on s'han manifestat 100 persones.

No és la primera marxa que es fa en contra del centre, ja que fa una setmana es van manifestar a Ordino. Les protestes se centren en la perillositat que suposa per al medi ambient aquest projecte, i més a la parròquia d'Ordino, que és l'única declarada reserva de la biosfera per la UNESCO.
Una de les persones que s'ha manifestat és la número u de la llista per Andorra Endavant, Carine Montaner i la cap de llista del mateix partit per la capital, Elisa Muxella. A més, hem pogut veure al candidat del PS per Ordino Joan Miquel Armengol juntament amb el cap de la llista nacional del mateix partit, Pere Mas. També s'ha manifestat el conseller Comú d'Ordino.

Quan ha acabat la Marxa, una portaveu de la Plataforma, Margaret Batlló ha llegit el manifest, i ha explicat que "no estem en contra de la immunologia, però Ordino no és el lloc ideal des d'una perspectiva ambiental. Andorra des d'una perspectiva global, no és el lloc idoni per muntar un laboratori tipus P3".

 

Manifest:

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT