El MoraBanc arrasa el Juaristi

L’equip visitant ha trigat cinc minuts en anotar els dos primers punts

Imatge del partit d'avui contra el Juaristi
Imatge del partit d'avui contra el Juaristi | César de Pablos-BCA

Avui el Morabanc Andorra ha rebut al penúltim classificat de la lliga, el Juaristi, i conscients d'aquesta realitat, els andorrans han sortit amb potència des del salt inicial, sent efectius tant en atac com defensa. Així doncs, l'equip visitant ha trigat cinc minuts a anotar els dos primers punts, mentre que els locals en el mateix període ja n'havien anotat 15.

Arrancat el segon quart els tricolor s'han relaxat una mica, deixant menys de 10 punts de distància entre ells i l'equip visitant, però Czerapowivz marcava triple i tornava a pujar-la. Així doncs, el jugador ja havia anotat 16 punts quan només portaven 17 minuts. Tot i així, els visitants no s'han rendit en el segon quart i s'han mantingut amb diferències entre 13 i 9 punts, arribant al descans amb el marcador 48-33.

Al tercer quart, els andorrans han continuat arrasant l'equip visitant. Jugadors recuperats de les lesions com Chris Czerapowicz i Marian Maric han tingut més minuts per recuperar sensacions pel final de temporada. I així s'ha acabat el tercer quart, amb 25 punts d'avantatge. L'últim quart ha sigut perquè els tricolor gaudissin, fent que la diferència entre els dos equips s'accentués, fins arribar als 40 de diferència (89-59). Els visitants, però, han pogut marcar dos punts i deixar el marcador final a 89-61