Escaldes Engordany

2-2 de l’Andorra a casa contra l’Eivissa

L’equip ha aconseguit empatar després que l’equip visitant marqués dos gols a la primera part.

Imatge del partit d'avui contra l'Eivissa
Imatge del partit d'avui contra l'Eivissa | FC Andorra

L'Andorra ha empatat a dos a casa contra l'Eivissa. En un partit complicat, els locals han començat tenint una gran possessió de la pilota, com ve sent habitual en els andorrans. Però ja al minut sis els eivissencs s'han posat al capdavant del marcador amb una jugada a pilota parada, de fer, un corner rematat per Coke. Els andorrans, però, han continuat lluitant fins al minut 25, on l'àrbitre ha pitat un penal a favor dels eivissencs que també ha acabat amb gol, i la mitja part acabava 0-2, amb una pluja intensa que ha acabat sent calamarsa.

L'Andorra, però, ha aconseguit remuntar en la segona part. Ja des dels primers minuts l'equip tricolor ha apretat més, amb jugades clares de gol com un cop de cap de Bundu que s'ha estavellat al travesser, fins que al minut 73 Bakis ha rematat a gol gràcies a una centrada de Bundu. Ha sigut llavors quan els locals han buscat l'empat fins que al minut 84 Almpanis ha marcat gol després d'un centre xut de Vilanova.