PUBLICITAT

Escaldes Engordany

Treballs de manteniment al Santuari de Canòlich

Enguany se celebra els 800 annys de la trobada Mare de Dèu de Canòlich

Per Maria Lozano

El Santuari de Canòlich.
El Santuari de Canòlich. | ANA


El comú de Sant Julià organitza un concurs per a fer un treball de manteniment al Santuari de Canòlich, amb l'objectiu de reparar els desperfectes que s'han produït amb el pas del temps. Es faran intervencions relacionades amb l'adequació del terra i de les escales, a més de diferents reparacions en zones exteriors de la capella.


El concurs, que s'ha convocat al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA), és nacional i s'ha convocat mitjançant el model de contractació urgent. Les empreses podran presentar les seves ofertes en sobres tancats al Servei de Tràmits del Comú fins al 5 d'abril a les 13 hores.


Cal recordar que enguany és la celebració dels 800 anys de la trobada de la Mare de Déu de Canòlich, i per això es va anomenar el 2023 "Any Canòlich", i per això s'ha organitzat un seguit d'activitats religioses, culturals, esportives, educatives i socials al llarg de l'any.
Així doncs, un dels punts més importants serà la celebració de la Diada de Canòlich, que se celebrarà el darrer dissabte del mes de maig, en la qual el Santuari tindrà especial rellevància.

PUBLICITAT
PUBLICITAT