PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Del Rio es manté 2a a la general de l’europeu

L’andorrana acaba 3a a l’esprint i se situa a 136 punts de la 1a de la general

Per El Periòdic

Del Rio al podi.
Del Rio al podi. | FAE

Ahir van començar les Finals de la Copa d’Europa de Dobbiaco (Itàlia) amb la presència de Gina del Rio a les curses júnior. En concret són tres dies de carreres: ahir esprint, avui 10 quilòmetres individuals i demà 10 persecució. Així, del Rio va ser ahir tercera, i es manté segona a la general.

L’andorrana va assolir la tercera posició a la cursa esprint d’1,3 quilòmetres en acabar la final per darrere de les italianes Nadine Laurent i Iris de Martin. Del Rio va acabar a només 1,14 segons de les seves rivals, darrere seu va finalitzar la suïssa Marina Kaelin, que és encara la líder de la competició.

Així doncs, l’esquiadora del Principat es manté segona a la classificació general d’aquesta Copa d’Europa OPA, ja que suma 676 punts, mentre que la líder en té 812. Per darrere, del Rio té a la italiana Nadine Laurent, amb 629 i amb 618 es troba en la quarta plaça la també italiana Iris De Martin Pinter.

Cal destacar que la cita de Dobbiaco funciona com un mini Tour, amb la qual cosa la guanyadora d’ahir va sumar 50 punts (normalment són 100), i avui també seran 50 per a la primera, mentre que demà seran 200 els punts que se li atorgaran a la vencedora. Per aquesta raó, encara no està decidida cap de les primeres posicions.

Ahir també es va disputar la cursa masculina júnior, amb la presència de Quim Grioche que, per la seva part, va acabar 64è.

PUBLICITAT
PUBLICITAT