PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Verdú: «Vull gaudir molt d’aquest dia tan especial»

La primera mànega se celebra a partir de les 09.00 hores

Per El Periòdic

Verdú durant l’entrenament d’ahir.
Verdú durant l’entrenament d’ahir. | FAE

Avui es disputa a partir de les 09.00 hores el gegant de les Finals de la Copa del Món, una fita important dels set dies de curses al Principat, amb la presència de Joan Verdú, que ha aconseguit aquesta temporada entrar entre els 25 millors que poden estar a aquestes Finals.

L’andorrà ha estat entrenant els últims tres dies a la pista Eslàlom de Soldeu, paral·lela a la pista Avet on a partir d’avui es traslladen les curses de tècnica, amb el gegant i l’eslàlom tant en categoria masculina com femenina. En concret, Verdú competeix partir de les 09.00 hores a la primera mànega, mentre que la segona està prevista a les 12.00 hores. Al mateix escenari es disputarà també l’eslàlom femení, amb la primera mànega a les 10.00 hores, i la segona a les 13.30 hores.

Moreno, 13a al descens de Narvik / Cande Moreno va acabar ahir 13a al descens de les Finals de la Copa d’Europa que acull aquests dies Narvik (Noruega). L’andorrana va fer una molt bona cursa en acabar en aquesta posició, però especialment amb una gestió de carrera que li va permetre situar-se entre el top15. El seu crono va ser de 1.09.66, a només 0.88 de la guanyadora, la francesa Camille Cerutti.

Moreno va marcar el 9è temps a la part alta del traçat, mentre que a la zona mitja va ser més conservadora i va fer el 25è temps. Finalment, l’andorrana va guanyar l’últim parcial amb -0.29 i demostrant un bon esquí en global a la cursa.

Avui, l’esquiadora andorrana correrà el supergegant d’aquesta Copa d’Europa, on buscarà estar a la zona de punts.
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT