PUBLICITAT

Sant Julià i el Govern signaran la creació del carril bici

Imatge d’arxiu d’un dels carrils bici d’Andorra la Vella.
Imatge d’arxiu d’un dels carrils bici d’Andorra la Vella. | El Periòdic

El comú de Sant Julià de Lòria i el Govern signaran la setmana vinent el conveni per a la creació del carril bici fins a la rotonda de la Margineda, el qual permetrà enllaçar amb el que ja hi ha a l’avinguda d’Enclar. Així ho va anunciar ahir el cònsol major de Sant Julià, Josep Majoral, durant l’acte de presentació de les noves bicicletes de Cicland. Aquest servei ja aglutina més de 3.000 usuaris, 700 dels quals s’han afegit al llarg dels darrers mesos gràcies a la gratuïtat del servei i que s’allargarà durant tot el 2023.

Majoral va defensar que la creació d’aquest carril bici entre la parròquia laurediana i Andorra la Vella representa fer «un pas més cap a la mobilitat sostenible». De fet, Sant Julià de Lòria és una de les parròquies que més hi ha apostat amb la introducció dels patinets elèctrics, un servei ja estès a altres punts del territori.

A hores d’ara, però, no hi ha encara terminis sobre quan podria esdevenir una realitat aquest carril bici. «L’important és signar el conveni el dia 23 i, a partir d’aquí, coordinar-nos i començar com abans millor», va apuntar Majoral.

PUBLICITAT
PUBLICITAT