PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tornar a sumar

L’FC Andorra rep a la UE Eivissa amb l’objectiu d’obtenir punts després de la victòria del darrer cap de setmana

Per Pol Forcada Quevedo

Bakis xutant el penal que suposava el 0-1, i definitiu, de l’Eivissa-FC Andorra.
Bakis xutant el penal que suposava el 0-1, i definitiu, de l’Eivissa-FC Andorra. | @FCANDORRA

L’FC Andorra rep avui a les 14.00 hores a la UE Eivissa en un partit crucial per tornar a sumar punts després de la victòria de la darrera sortida fora del Principat on els tricolor van vèncer per zero gols a tres a l’FC Cartagena. Els balears es troben en penúltima posició a la classificació, empatats a punts amb l’últim, el CE Lugo, amb 24. És per això que algú pot pensar que el d’avui serà, doncs, un matx sense gaire dificultat per als andorrans, però tenint en compte la necessitat de sumar dels dos conjunts, sobretot de l’Eivissa, pot ser tot el contrari.

En aquest sentit, l’entrenador de l’FC Andorra, Eder Sarabia, va assenyalar que «necessitarem posar tota l’energia, la concentració i la intel·ligència per tornar a fer un gran partit (referint-se al del darrer cap de setmana) i poder aconseguir la victòria». Així, també va elogiar el joc del conjunt de Lucas Alcaraz: «No ha estat superat clarament pels rivals en els darrers jocs», ja que dels últims set partits només n’ha perdut un, ha sumat els tres punts en un altre i ha empatat la resta. «Sempre ha estat més o menys a prop i sempre ha tingut ocasions», va afegir, «i a equips amb estils similars al nostre els van generar ocasions». Per això, els tricolor han de mostrar la seva millor versió per obtenir una victòria «que ens doni el reforç del què venim fent a nivell de joc i del que vam assolir l’altre dia a nivell de resultat».

D’altra banda, tal com va informar ahir aquest mitjà, Nico Ratti es consolida a l’onze titular i avui jugarà un altre cop d’inici, ja que així ho va confirmar el tècnic basc: «Està fent les coses bé tot i veure alguns aspectes que encara s’han de polir, però estic content amb els tres porters».

Partit d’anada / El partit d’anada entre els dos conjunts va ser a finals de novembre. Amb una victòria per a l’FC Andorra, gràcies a un matiner gol de penal de Bakis, els tricolor van acabar la jornada dormint a play-off.

El matx va acabar amb les estadístiques d’atac a favor de l’Eivissa, que van gaudir de cinc tirs a porta contra només dos dels andorrans, que van haver de suar per aguantar les envestides rivals. El partit també va destacar per finalitzar amb dues expulsions per als balears, fet que va donar un cop d’aire als del Principat per poder suportar el domini dels locals.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT