PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc rep al penúltim sabent que pot ser un partit ‘trampa’

El Juaristi visita la Bombonera després de sumar dues victòries en els darrers cinc matxs

Per Pol Forcada Quevedo

Un instant del darrer partit a la Bombonera, contra el Palència.
Un instant del darrer partit a la Bombonera, contra el Palència. | Dani Catalán - BCA

El MoraBanc Andorra rep avui a la Bombonera el Juaristi Iraurgi, en el duel corresponent a la jornada 24 de la competició domèstica que tindrà lloc a les 18.30 hores.

Pot ser un duel d’aquells amb una mica de trampa, ja que els visitants van penúltims a la classificació (dissetens) amb només 28 punts, aconseguint sumar cinc victòries en 23 partits, dues d’elles en els darrers cinc matxs. Així ho va explicar ahir l’entrenador dels tricolor, Natxo Lezkano, en la roda de premsa prèvia al matx: «Tots aquests partits que ens queden a casa contra els rivals de baix seran trampa». I és que en aquest punt de la temporada tothom s’hi juga molt, ja sigui per la part alta com per la baixa, «i tothom va a guanyar».

Per això, «hem d’estar preparats perquè és un duel contra un rival molt incòmode, que a més de saber jugar bé al bàsquet, és estructuralment diferent de la resta», ja que «si no t’adaptes bé i no saps defensar-los, ho passes malament». Més en detall d’aquesta diferència estructural, Lezkano va assenyalar que «tenen cincs que s’obren per tirar», i va destacar el joc dels joves Iñigo Royo i Manex Ansorregui, qui «és un jugador molt complet que juga molt bé sense pilota», així com el «superanotador» Nathan Wayne Hoover, «que t’obliga a estar molt pendent d’ell». A més de comptar amb tres bases que juguen «tres estils diferents».

El tècnic basc no vol prestar gaire atenció a la classificació «perquè encara queda moltíssim, un terç de la lliga», on el seu conjunt es manté com a líder en solitari, i prefereix seguint la filosofia de partit a partit, ja que «qui es relaxa perd, i a partir d’ara es veurà més».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT