PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Reaccions dels partits als resultats de l’enquesta de l’ARI

Les sis formacions presentades a les eleccions valoren el sondeig polític publicat ahir al migdia.

Per Sònia Lecha , Anna Mencos

La tercera de la llista nacional del PS SDP+, Susanna Vela.
La tercera de la llista nacional del PS SDP+, Susanna Vela. | COMUNICACIÓ PS SDP+

Els partits a través dels seus portaveus ahir es van manifestar donant el seu punt de vista sobre els resultats de l’enquesta política de l’ARI. Un element comú en totes les declaracions ha estat que un 48% de votants encara està per decidir i que representa gairebé un empat amb aquells que tenen clar quin serà el destí del seu sufragi. Un altre denominador comú en les valoracions és el factor d’interpretar el resultat amb prudència i unes certes reserves, contemplant en tot moment, que els resultats poden canviar d’aquí al dia 2 d’abril. 

PS SDP+
Susanna Vela 

La tercera de la llista nacional va declarar que  «des del PS SDP+ estem contents dels resultats perquè demostren un empat tècnic. El model de DA està desgastat i esgotat». 

DEMÒCRATES
Jaume Serra 

El secretari general del partit va manifestar que «la primera valoració és una certa satisfacció pel resultat, però ho agafem amb prudència perquè és una enquesta i la definitiva és la del 2 d’abril».

CONCÒRDIA
Cerni Escalé 

El cap de llista va comentar que «encara hi ha un 50% de persones que no saben el que votaran, per tant, la partida encara s’ha de jugar».

ACCIÓ
Judith Pallarés

La líder del partit va afirmar «els resultats ens empenyen a explicar de forma decidida el projecte d’acció durant la campanya. És on centrarem els nostres esforços».

ANDORRA ENDAVANT
Carine Montaner

La política laurediana en un vídeo va explicar que «les xifres estan molt per sota del resultat que tindrem, ja que nosaltres som un partit que tenim molts votants ocults, perquè tenen por a represàlies».

LIBERALS
piulada del partit

Liberals ha optat per donar la seva opinió dels resultats de l’enquesta electoral via Twitter:  «El resultat de l’enquesta d’opinió política 2023 feta pública avui no es correspon amb el retorn que en les darreres setmanes estem rebent dels ciutadans a peu de carrer».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT