PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc dedicarà el matx de dissabte a ajudar l’AMMA

Cinc patrocinadors faran una aportació econòmica en funció del joc de l’equip

Per El Periòdic

Un instant del darrer partit a la Bombonera.
Un instant del darrer partit a la Bombonera. | Dani Catalán - BCA

El MoraBanc Andorra va informar ahir mitjançant un comunicat que dedicarà el partit de demà a les 18.30 hores a la Bombonera contra Juaristi a ajudar a l’Associació de Malalties Minoritàries d’Andorra (AMMA). En aquest sentit, cinc dels patrocinadors del club faran una aportació econòmica a l’AMMA en funció del joc de l’equip. És a dir, que com millor juguin els tricolor, més diners es recaptaran. En concret, Molines Patrimonis vincularà l’ajut als triples, Ford Autoselecció als tirs lliures, Cafè Saula als rebots ofensius, Tres Estudi a les assistències i Assegurances Cubillas als taps. 

Cal destacar que AMMA és una associació sense ànim de lucre formada per persones afectades, famílies i voluntaris que va néixer amb la finalitat de contribuir en la divulgació i coneixement de les malalties minoritàries d’Andorra, defensar els drets de les persones afectades per aquestes malalties, encara moltes desconegudes o sense tractament, i orientar i ajudar a les famílies.

Partit sense Carrera / Cop de teatre, i dels grossos, el que hi ha hagut en les darreres hores a la LEB Or. El qui per molts era el millor jugador de la competició, el veneçolà Michael Carrera, del Força Lleida, deixa la lliga i fa el salt a l’ACB després d’haver acceptat l’oferta del Gran Canaria, que vol el jugador per suplir la lesió del francès Damien Inglis en una notícia que va avançar el Diari Segre. Carrera, doncs, ja no formarà part de la plantilla a la qual s’enfrontarà el MoraBanc Andorra en la seva visita a la capital lleidatana, el divendres vinent.

L’exterior deixa Lleida i la competició sent el màxim anotador amb un total de 468 punts, 20,35 per partit; el millor rebotador amb 214, el segon en té 138; i és el jugador que més faltes ha rebut, 168, en els 23 partits jugats. Sens dubte, una baixa que capgira tots els esquemes de Gerard Encuentra i que també obligarà a Natxo Lezkano a repensar com jugar al Barris Nord, atès que el Carrerasistema que fins ara tenien els lleidatans, ha passat a la història.

A més a més, cal recordar que, durant el mercat d’estiu, el veneçolà va ser un dels noms que més a prop va estar de recalar al Principat, tot i que finalment va optar per renovar i quedar-se a la Terra Ferma, segons informa l’ANA.

PUBLICITAT
PUBLICITAT