PUBLICITAT

Escaldes Engordany

Andorra Business Market presenta 28 empreses noves

Hi participen més de 25 inversors nacionals i internacionals

Per El Periòdic

Presentació d’Andorra Business Market.
Presentació d’Andorra Business Market. | andorra business

Ahir es va dur a terme la primera jornada de l’Andorra Business Market, on hi van participar més de 190 persones i hi interactuen 28 empreses nacionals i internacionals, a més d’inversos i emprenedors. Aquesta edició ha estat organitzada novament per Andorra Business i la Red Business Marquet, i els inversors que van assistir reuneixen una capacitat de finançament superior als 200 milions d’euros.


La jornada es va iniciar amb una presentació a càrrec del ministre de Presidència, Economia i Empresa i President d’Andorra Business, Jordi Gallardo, va explicar que «la cita ja està consolidada al país, i és una bona eina per connectar projectes amb potencials inversors, impulsar l’ecosistema emprenedor i empresarial i l’atracció del talent».


A més, Gallardo va explicar el procés que s’està desenvolupant al país per acollir nous emprenedors i noves formes de treball, com els nòmades digitals i els coworkings. També va presentar la plataforma andorrana d’startups i l’estratègia d’innovació i emprenedoria, que s’elabora amb els principals actors implicats.


La directora d’Andorra Business, Judit Hidalgo va remarcatrque «fa molts mesos que treballem en aquest esdeveniment amb l’objectiu d’apropar inversors als projectes dels nostres empresaris. L’experiència de les darreres edicions ens demostra que l’interès quan l’ecosistema emprenedor andorrà traspassa fronteres i cada edició s’acaben materialitzant acords entre les parts».. 
L’any passat hi van participar més de 200 persones en la segona edició de l’esdeveniment, hi va javer més de 25 inversors nacionals i internacionals i 27 empresesvan presentar els seus projectes emergents i van tenir lloc més de 140 reunions

PUBLICITAT
PUBLICITAT