PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ratti es consolida a l’onze titular

El porter argentí ha jugat els darrers cinc partits i ha deixat la porteria a zero en tres d’ells

Per Pol Forcada Quevedo

Ratti durant el partit contra el Cartagena.
Ratti durant el partit contra el Cartagena. | @FCANDORRA

És més que sabut que l’entrenador de l’FC Andorra, Eder Sarabia, es caracteritza per presentar cada jornada alineacions diferents, sempre amb rotacions. Tot i això, hi ha alguns pilars que no solen descansar tant com la resta. És el cas, tal com va esmentar en el seu moment Sarabia, de Mika Mármol i de Marc Aguado. Tot i això, hi ha un altre jugador que darrerament compta amb la mateixa confiança per al tècnic basc, el porter i capità Nico Ratti. 

L’argentí ha jugat els últims cinc partits de la competició domèstica, tres d’ells deixant la porteria a zero i encaixant tres gols en els dos restants. Així, Ratti sembla ser un dels intocables de Sarabia, que cal recordar que compta amb tres porters des de l’inici de la campanya, després d’actuacions molt meritòries sota pals que han permès al conjunt del Principat endur-se punts. Entrant al detall, el porter ha sigut titular al darrer partit contra l’FC Cartagena, la UD Las Palmas, el Racing de Santander, l’Sporting de Gijón i el Llevant UD, rebent un gol en aquest darrer matx al Ciutat de València i dos contra el Racing a El Sardinero. 

Ratti porta quatre anys a l’FC Andorra, sent l’actual la seva segona etapa al club, i és actualment un dels tres jugadors que hi són d’ençà que els tricolor juguen a Primera Catalana, juntament amb Adrià Vilanova i Rubén Bover. 

D’altra banda, l’FC Andorra va informar ahir que abans de l’inici del matx d’aquest cap de setmana es retrà un homenatge als campions de la Copa Catalunya que els del Principat van guanyar l’any 1994 en una final contra l’Espanyol. «Serà una bona oportunitat per fer un reconeixement a una de les plantilles més recordades de la història del club», van assenyalar.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT