PUBLICITAT

Escaldes Engordany

Andorra la Vella convoca 164 places de treball per a joves

Hi ha oferta per a treballadors d’entre 16 i 30 anys

Per El Periòdic

oves treballadors durant l’any passat.
oves treballadors durant l’any passat. | ANA

El comú d’Andorra la Vella va obrir ahir el termini per contractar 164 places eventuals per a l’estiu adreçades als joves de la parròquia. La xifra per aquests treballadors és similar al dels anys anteriors, i s’incrementa lleugerament per cobrir nous serveis al sector turístic, com per exemple el Bici Lab Andorra i l’oficina de turisme que es posarà en funcionament al Centre Històric.


Així doncs, es convoquen 58 places al Departament de Promoció Turística i Comercial, 63 de monitors per a les activitats esportives, 26 de monitors per als espais de lleure i 6 per al Servei de Joventut, i 10 per donar suport al Servei de Medi Ambient. Per últim, es convoca una plaça per donar suport al Departament de Recursos Humans durant l’estiu.


Els llocs de treball que ofereix el Departament de Promoció Turística estan adreçats a aquells joves que vulguin donar a conèixer als turistes del país, a més de fer enquestes entre els visitants. Entre les seixanta places que hi ha, 32 són per ser informadors de carrer, i l’edat exigida és dels 16 als 22 anys. A més, hi ha dues places de responsable de grup adreçades a persones d’entre 18 i 24 anys, i una altra de coordinador dels informadors per a persones de 23 anys o més. També hi ha 14 places d’informadors per a les oficines de turisme per persones d’entre 18 i 25 anys, una altra per a guia turístic per a persones de mínim 23 anys is 8 places per ser informadors de suport per al Bici Lab Andorra per a aspirants entre 16 i 22 anys.


Per altra banda, el departament d’Esports obre 26 places per a monitors d’activitats de lleure que s’organitzen a la Ludoteca de Santa Coloma i al Casal d’Infants per als mesos de juliol, agost i principis de setembre, i el Departament de Joventut obre sis places de monitors per cobrir la seva oferta. Els aspirants han de tenir entre 18 i 30 anys.


Per últim, el servei de Medi Ambient obre 10 places d’auxiliar que s’adrecen a nois i noies d’entre 18 i 25 anys, i Recuros Humans obre una plaça adreçada a candidats d’entre 21 i 25 anys.


Els joves que estiguin interessats a ocupar una d’aquestes places s’hauran d’adreçar al Departament de Recursos Humans del comú d’Andorra la Vella. Les sol·licituds hauran de presentar-se degudament omplertes abans del 14 d’abril a les 15.00 hores. H

PUBLICITAT
PUBLICITAT