PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Primera sessió d’entrenament matinal a pista per a Joan Verdú

Moreno disputa les Finals de la Copa d’Europa a Narvik amb un descens i un supergegant

Per El Periòdic

Cande Moreno en una prova anterior.
Cande Moreno en una prova anterior. | Millo Moravski / Agence Zoom

Joan Verdú va entrenar ahir a la pista Eslàlom de Soldeu. L’andorrà va aprofitar la sessió matinal per preparar la cita definitiva de la temporada, el gegant de les Finals de la Copa del Món d’esquí alpí que acull Andorra.

En aquest sentit, cal recordar que el gegant masculí està programat per dissabte a les 09.00 hores la primera mànega, i a les 12.00 hores la segona. L’equip de l’esquiador està preparant a consciència aquesta cita. Verdú tornarà a entrenar avui a la mateixa pista.

Moreno a Narvik / Ahir va arribar el torn per a la velocitat a les Finals de la Copa d’Europa que acull aquests dies Narvik (Noruega). En aquesta, l’andorrana Cande Moreno disputarà les curses de descens i supergegant, i ahir ja va participar en el primer entrenament oficial.

Moreno va assolir el 7è millor temps, però va perdre una porta, fet que es va veure afectat al crono. Per això, el seu temps va ser de 1.11.31, més ràpid especialment al tercer sector. En relació amb això, l’entrenador Dejan Poljansek va explicar que la primera part de la baixada de Moreno va estar bé, marcant el 6è temps, mentre que a la segona va empitjorar, fent el 13è temps. En tot cas, Poljansek va considerar que l’esquiadora torna a agafar ritme després de l’aturada dels últims dies.

PUBLICITAT
PUBLICITAT