PUBLICITAT

Escaldes Engordany

Detingut per portar i amenaçar amb un revòlver al Pas

L’arrestat no tenia permís d’armes, i l’arma es va introduïr il·legalment

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu d’un cotxe de Policia
Imatge d’arxiu d’un cotxe de Policia | El Periòdic

La Policia va arrestar dilluns a la tarda un home resident de 46 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat col·lectiva, ja que portava una arma prohibida; a més d’un delicte contra la integritat física i moral i un delicte contra la llibertat per amenaçar.


Els fets van tenir lloc la matinada de dilluns en un local d’oci nocturn del Pas de la Casa, quan un personal de l’establiment va cridar l’atenció a l’home per la seva actitud més d’una vegada. El detingut va amenaçar dient que anava a buscar una arma i quan va tornar, un treballador del local no EL va deixar entrar. Va ser en aquell moment quan l’home es va dur la mà al maluc i va mostrar la pistola, que la duia amagada. Dos treballadors de l’establiment li van impedir agafar el revòlver i el van reduir, tot i que l’home va aconseguir fugir. Va ser llavors quan la Policia va activar la recerca, i se’l va arrestar i va ser lliurat al despatx del Pas de la Casa.
Cal destacar que el detingut no té permís d’armes i que l’arma de foc que duia era un revòlver del calibre 22 sense munició i sense registre. Així doncs, havia sigut introduïda il·legalment al Principat. . La Policia a més, ha comprovat que el detingut no es trobava en possessió de cap altra arma.


El detingut va passar a disposició judicial dimarts a la nit.


Aquesta setmana la Policia va arrestar dues persones residents de 22 i 34 anys per donar positiu en alcoholèmia amb taxes de 1,09 i 1,32 respectivament. A més, una dona resident de 33 anys va ser detingudaportava dues pastilles d’èxtasi, un altre resident de 53 amb un gram de cocaïna i un no resident de 35 que portava també 0,9 grams de cocaïna.

PUBLICITAT
PUBLICITAT