PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra vol continuar sumant punts per evitar la zona de descens

La victòria divendres passat al Cartagonova permet als tricolor afrontar la setmana «d’una altra manera»

Per Pol Forcada Quevedo

Iván Gil durant el darrer partit dels tricolor, a l’estadi Cartagonova.
Iván Gil durant el darrer partit dels tricolor, a l’estadi Cartagonova. | @FCANDORRA

El darrer duel de l’FC Andorra, que va acabar en victòria per 0-3 contra l’FC Cartagena, va permetre no només aconseguir sumar els primers punts fora de casa des del desembre, sinó allunyar-se nou punts de la zona de descens. Per això, els tricolor són conscients de la necessitat de continuar sumant al pròxim partit, aquest dissabte a les 14.00 hores al Nacional contra el penúltim de la competició domèstica, la UD Eivissa.

En aquest sentit, va parlar ahir Iván Gil: «Era una victòria que ens mereixíem i que feia temps que ho buscàvem». Així, amb el resultat que van assolir al Cartagonova, el migcampista va assenyalar que «la setmana s’afronta, lògicament, d’una manera diferent», a més de ser molt important «per poder mirar endavant» i allunyar-se de la zona baixa de la taula. Ara caldrà donar continuïtat a aquesta victòria aquest dissabte contra un rival que «està en la zona on es troba i sap que ja ha de sumar de tres en tres». Més en concret, Gil va comentar que el matx contra l’Eivissa és un tipus de partit que «potser costa més pel tipus de rival i les necessitats que tenen», a banda d’estar convençut que serà un duel molt diferent al del Cartagena, amb uns balears que «es tancaran darrere per poder sortir al contraatac» sabent que «aquests partits són els que més enganyen, on has de tenir cura en tots els detalls». Tot i això, es va mostrar molt segur d’aconseguir la victòria.

Per la seva part, el tècnic dels tricolor, Eder Sarabia, també és conscient de la importància de seguir amb la dinàmica i assolir un bon resultat aquest cap de setmana. De fet, més enllà de l’objectiu de la permanència, el basc prefereix centrar-se partit a partit. Així ho va explicar en la roda de premsa posterior del matx contra el Cartagena: «Encara queda molt, 33 punts en joc i això pot donar la volta com qualsevol conjunt agafi una ratxa que et pot fer tirar a dalt o a baix». «No ens agrada gaire mirar això», ja que el propòsit del club «és consolidar el projecte i això passa per la permanència, i si ho assolim serà un èxit absolut».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT