PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc es manté líder després de guanyar per primer cop a Burgos

Els tricolor s’enfronten aquest cap de setmana contra el penúltim classificat, el Juaristi ISB

Per Pol Forcada Quevedo

Un instant del darrer partit contra l’Hereda San Pablo Burgos.
Un instant del darrer partit contra l’Hereda San Pablo Burgos. | @SanPabloBurgos

El MoraBanc Andorra es manté líder a la classificació de la Leb Or després de guanyar el passat cap de setmana a l’Hereda San Pablo Burgos al seu estadi, sent el primer cop que els tricolor ho aconsegueixen en tota la història.

Tot i això, la victòria no va ser fàcil, i els del Principat van haver de suar de valent per endur-se els punts, sobretot als dos primers quarts. Així ho va explicar l’entrenador de l’equip andorrà, Natxo Lezkano: «La posada en escena del Burgos va ser millor que la nostra, vam estar un pas enrere a nivell d’intensitat i de concentració». Així, «vam reaccionar bé». I és que, amb un segon quart ja més igualat, els dos darrers van ser «molt bons per la nostra part», sobretot pel que fa al moviment de la pilota i l’encert de tres punts. Relacionat amb aquest darrer aspecte, el tècnic va assenyalar que «veníem amb bones sensacions del partit contra el Palència després de passar una ratxa no molt bona, i ara ja hem recuperat aquest feeling».

D’altra banda, Lezkano també va assenyalar que «ens costa arrencar», i que per això no va ser res estrany «trobar-nos per darrere al marcador» a l’inici del matx. «Potser estem acostumats a haver de remar i a partir d’aquí treballar els partits», va afegir el basc.

Ara, el MoraBanc Andorra ja se centra en el pròxim duel de la competició domèstica. Serà aquest dissabte a les 18.30 hores a la Bombonera contra el penúltim (17è classificat) de la lliga, Juaristi ISB. Els guipuscoans, amb 28 punts i una de les plantilles més joves de la categoria, només han aconseguit cinc victòries en 23 partits.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT