PUBLICITAT

Shiffrin vol seguir demostrant la seva velocitat

Per Joan Jiménez

Mikaela Shiffrin a les pistes d’esquí andorranes.
Mikaela Shiffrin a les pistes d’esquí andorranes. | FIS World Cup Finals

L’esquiadora nord-americana que va batre el rècord de triomfs en curses de Copa del Món d’esquí alpí amb 87 victòries, i que recollirà tres Globus de Cristall, va assegurar ahir, mitjançant unes declaracions, que tot i que «encara competiré amb nervis afegits... ara he de demostrar que sóc una de les esquiadores més ràpides del món», estipulava l’esquiadora dels Estats Units.


Shiffrin va al·legar que, el fet d’arribar a Andorra amb títols assegurats, encara sent una certa pressió per continuar demostrant que és una de les millors esquiadores mundials. A més, Shiffrin va agrair l’ambient «menys estressant» que es respira a Andorra durant l’acollida de les finals de la Copa del Món. Tot i això, «quan es tracta de curses, sempre tinc un cert nivell de nerviosisme. El final de temporada i les darreres curses potser són una mica menys salvatges, i les gaudim més», va declarar la nord-americana.


L’atleta va declarar que «no estic segura que em quedi alguna cosa per aconseguir, ja que no crec que pugui superar més records», per tant, «necessito establir les meves expectatives i continuar endavant».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT