PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Previsions meteorològiques d’aquesta setmana

El dimarts es produirà una petita baixada de les temperatures

Per El Periòdic

Imatge del Servei meteorològic nacional.
Imatge del Servei meteorològic nacional. | servei meteorològic nacional

Aquest dilluns, un front podria aportar un augment progressiu de la nuvolositat i podria deixar precipitacions generalitzades, però febles a darreres hores del dia que persisteixin durant la nit. La cota de neu se situarà entorn els 2.700 metres a l’inici de les precipitacions, però durant la nit anirà baixant fins als 1.700m. Es preveuen uns gruixos de neu nova de 5 cm a 2.500 metres. El vent serà feble de component nord-oest. Les temperatures mínimes previstes són de 6 ºC a Andorra la Vella, 2 ºC a 1.500 metres i 2 ºC al Pas de la Casa. Pel que fa a les temperatures màximes seran de 20 ºC a Andorra la Vella, 16 ºC a 1.500 metres i 6 ºC al Pas de la Casa. La isoterma de 0 ºC se situarà a 3.300 metres al migdia i a 2.300 metres a la nit.


Segons les previsions del servei meteorològic, durant el dimarts el flux posterior al pas del front mantindrà la presència de núvols, i alguna gotellada dispersa al nord del país. A la meitat sud del Principat s’obriran tímides clarianes amb un vent feble de component nord-oest.


Les temperatures mínimes previstes seran de 4 ºC a Andorra la Vella, 1 ºC a 1.500 metres i -7 ºC al Pas de la Casa. Les temperatures màximes seran de 12 ºC a Andorra la Vella, 8 ºC a 1.500 metres i -3 ºC al Pas de la Casa. La isoterma de 0 ºC se situarà a 2.000 metres al migdia i a 3.100 metres a la nit.
Pel que fa al dimecres, l’entrada d’una dorsal càlida portarà una estabilitat i, al llarg del dia, els núvols es dissiparan ràpidament per donar pas a un cel seré, amb un vent feble de component nord-oest. Les temperatures mínimes previstes són de  4 ºC a Andorra la Vella, -1 ºC a 1.500 metres i -6 ºC al Pas de la Casa.


Pel que fa a les temperatures màximes s’esperen que siguin de 19 ºC a Andorra la Vella, 14 ºC a 1.500 metres i 4 ºC al Pas de la Casa. La isoterma de 0 ºC d’aquest dimecres se situarà a 3.300 metres al migdia i a 3.700 metres a la nit. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT