PUBLICITAT

Detingudes 5 persones per furts a diversos establiments

  • Els productes sostrets, entre ordinadors, perfums i telèfons, supera els 4.300 ?
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'edifici general de la Policia. Foto: TONY LARA

La Policia va detenir aquest dissabte a cinc homes de nacionalitat romanesa i d'edats compreses entre els 24 i els 32 anys, acusats de cometre diversos furts en establiments del Principat. El valor dels productes robats supera els 4.300 euros, segons va informar ahir la Policia.

Les detencions es van produir a Escaldes-Engordany quan els agents van observar a tres homes en circumstàncies sospitoses que, per separat, dipositaven algun tipus de mercaderia en un vehicle Renault Laguna amb matrícula francesa estacionat en un aparcament proper. La Policia, sospitant que aquestes tres persones formaven part d'un grup que es dedica a cometre furts de mercaderia, va iniciar un dispositiu de vigilància que va finalitzar dues hores més tard, amb el control del vehicle i les cinc persones que hi havia al seu interior.

Es dóna el cas que, poc abans del control realitzat, la Policia havia estat avisada de la temptativa de sostracció de dos ordinadors portàtils en un establiment d'Andorra la Vella, sense que s'hagués pogut detenir als presumptes autors.

L'escorcoll policial va permetre trobar 79 ampolles de perfum de diverses marques i quatre aparells de telefonia mòbil, a més de tres bosses folrades de paper d'alumini destinades a evitar que les alarmes detectessin els productes furtats.

La investigació va posar de relleu que els detinguts són els autors dels fets, segons va comunicar la Policia. El valor de la mercaderia sostreta és de 2.593,46 euros en perfums, 1.060,12 euros pel que fa als aparells de telèfon i 719,80 euros corresponents als ordinadors portàtils, de manera que el total ascendeix a 4.373,38 euros.

Els cinc homes, tots de nacionalitat romanesa i edats compreses entre els 24 i els 32 anys, van ser detinguts i posats a disposició judicial aquest diumenge.

Actuació contra els grups de l'est / Aquesta intervenció policial se suma al treball efectuat per l'Àrea de Seguretat Pública i Proximitat Ciutadana per controlar l'entrada al país de grups organitzats procedents de l'Europa de l'Est. Al 2010 es van efectuar 8.441 controls, dels quals 1.237 van finalitzar amb la denegació d'entrada al Principat. Les actuacions, i degut a la presentació de documentació falsa, van comportar la detenció de quatre persones.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT