PUBLICITAT

Escaldes Engordany

Arinsal recull 1.500 firmes en 48 hores contra l’edifici

El projecte preveu la construcció de 32.000 metres quadrats

Telecabina d’Arinsal.
Telecabina d’Arinsal. | El Periòdic

La Plataforma veïnal «Estimem Arinsal» suma més de 1.500 suports a través de la campanya de recollida de signatures que han creat en la plataforma Change.org amb el títol. «Aturem el creixement descontrolat d’Arinsal».


En dos dies, prop de 1.500 persones s’han sumat a la iniciativa ciutadana, amb l’objectiu que el Comú de la Massana aturi l’aprovació del Pla Parcial fins que no es diposi l’estudi de capacitat de càrrega màxima.


El projecte preveu la construcció de 32.000 metres quadrats de sostre i fins a 18 metres d’altura al centre del poble, en tocar del telecabina.


Així doncs, es preveu que en aquests edificis hi visquin fins a mil persones, el que és ara la meitat del poble d’Arinsal.
El col·lectiu afirma que el poble no està en contra del projecte, però «si tira endavant i es fa a la mesura del poble o respectant escrupolosament la normativa actual.


Mar Egea, una portaveu de la Plataforma veïnal va manifestar que el Comú de la Massana «no està preparat per la capacitat de càrrega màxima i que és imprudent permetre que es porti fins a un miler de persones més al poble quan no se sap amb certesa si les infraestructures poden suportar aquest augment de població».


El col·lectiu, doncs, ha fet arribar un aplec d’al·legacions per irregularitats greus detectades en el pla marcial.
Els veïns es van organitzar per expressar el seu rebuig al projecte tal com s’ha presentat al comú de la Massana, i ara amb aquesta plataforma volen buscar el suport de la ciutadania en l’enllaç: https://chng.it/vJ4bFND87r.
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT