PUBLICITAT

Andorra la Vella

Serà el dia

Els tricolor viatgen a Cartagena, ja amb Vilanova, amb l’ambició d’aconseguir, per fi, una victòria fora de casa

Per Pol Forcada Quevedo

Valera en una jugada del darrer partit contra el Cartagena, al Nacional.
Valera en una jugada del darrer partit contra el Cartagena, al Nacional. | @FCANDORRA

L’FC Andorra visita demà a les 18.30 hores l’estadi Cartagonova per enfrontar-se a l’FC Cartagena en el duel de la jornada 31 de lliga. Els de Sarabia ho fan després de l’empat a casa contra el líder, i amb l’ambició de poder guanyar, per fi, fora de casa.

Per aquest fet, el basc va esmentar que aquest fet no suma cap pressió per a l’equip, ja que «en tenim sempre». Del que si hi ha ganes «és de fer que tot allò que fem bé als partits lluny de casa es materialitzi». I és que, cal recordar, els tricolor no guanyen un partit fora de casa des del novembre, en el matx contra la UD Eivissa. «Ens mereixem molt més», va destacar, però això passa per «tenir un punt més d’encert».

Pel que fa al rival, Sarabia va comentar que és un conjunt que es troba en molt bon moment, «tant a nivell individual com col·lectiu». De fet, només ha perdut un joc dels sis darrers, i n’ha empatat dos. A més, a casa no perd des de finals de gener, en un duel que el CD Tenerife es va emportar per la mínima. També va destacar algunes de les seves virtuts, tal com que segurament serà un equip agressiu i amb mecanismes per fer mal, és també un dels millors pel que fa a la transició defensiva i que compten amb molt talent individual, a banda de disposar d’unes incorporacions d’hivern que «els està donant bon rendiment». Per això, «més o menys sabem que ens poden plantejar, veig molt bé als jugadors (de l’FC Andorra), ens sentim forts i sentim que serà el dia». «Esperem reafirmar-nos amb una victòria, que la necessitem i la mereixem», va afegir.

Adrià Vilanova, que recentment ha tornat a la dinàmica de l’equip després d’estar lesionat des de gener, anirà convocat per al partit de demà. Això sí, el tècnic dels del Principat va assenyalar que el central no serà titular perquè seria «una mica temerari» tenint a altres jugadors que han estat rendint fins al moment en aquesta posició.

«Necessitarem un gran partit, i estic convençut de què el farem. Estem preparats i sabem què hem de fer», va asserir Sarabia per finalitzar la roda de premsa.

FC Andorra contra Eivissa, partit solidari per Unicef

Segons va informar ahir el club, l’FC Andorra aprofitarà la visita de la UD Eivissa el dissabte vinent a les 14.00 hores per recollir fons solidaris per a Unicef. Així, tota la recaptació que s’aconsegueixi de la venda d’entrades anirà íntegrament destinat a la delegació andorrana de l’ONG. En aquest sentit, Unicef Andorra destinarà tots els diners a ajudar les víctimes del terratrèmol que va afectar Turquia i Síria. D’altra banda, Unicef també instal·larà una guardiola perquè tots els abonats que ho desitgin puguin fer la seva aportació a la causa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT