PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc s’enfronta avui contra el millor Burgos de la temporada

Els del Principat visiten un pavelló on no han guanyat mai, ni durant l’etapa a l’ACB

Per Pol Forcada Quevedo

Dos Anjos fent una esmaixada al darrer partit contra el Burgos.
Dos Anjos fent una esmaixada al darrer partit contra el Burgos. | Dani Catalán - BCA

El MoraBanc Andorra, ja com a líder en solitari de la classificació, va fer ahir les maletes en direcció Burgos per disputar aquesta nit a les 20.00 hores el partit contra l’Hereda San Pablo Burgos. Es tracta d’un rival que va en setena posició a la Leb Or, però més enllà d’això, es tracta d’un conjunt al qual els del Principat no han pogut vèncer mai al seu pavelló, ni en durant l’etapa ACB.

Així, els tricolor intentaran trencar aquesta ratxa i continuar sumant de cara el campionat. «Som conscients d’on anem i contra qui juguem», sabent també que és un partit complicat i «amb un ambient boníssim», va assenyalar ahir l’entrenador del MoraBanc, Natxo Lezkano, en roda de premsa.

Pel que fa al San Pablo Burgos, no coneix la derrota des de finals de gener, quan es van enfrontar fora de casa al Leyma Coruña. Per això, Lezkano va esmentar que «jugarem contra el millor Burgos de tota la temporada». Tot i els resultats, també s’ha de sumar que, respecte al partit a la Bombonera, tenen un nou tècnic, «noves idees i jugades, i quatre jugadors nous que li han canviat la cara completament». Tenint en compte que es tracta d’una plantilla amb «molt nivell i ara mateix en el seu millor moment».

Entrant al detall del seu joc, l’entrenador basc va esmentar que els castellanolleonesos juguen molt més agressius «tant en atac com en defensa», són també molt més verticals i amb molt bloqueig directe «amb un gran jugador com és Luka Rupnik». Així mateix, compten «amb molt bons tiradors en totes les posicions», convertint-lo en un conjunt «molt complet».

D’altra banda, Lezkano va esmentar que la baixa de Speight «és molt important per a nosaltres», i va recordar que «no hem aconseguit tenir tot l’equip sa en cap matx de la temporada».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT