PUBLICITAT

Andorra a la Comissió de l’ONU sobre la condició de la dona

Mònica Álvarez, cap de Polítiques d’Igualtat, ha representat al país

Per Joan Jiménez

Mònica Álvarez durant la seva intervenció a l’ONU
Mònica Álvarez durant la seva intervenció a l’ONU | Govern.ad

La cap de l’Àrea de Polítiques d’Igualtat del Ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Mònica Álvarez, ha participat en la 67a sessió de la Comissió de les Nacions Unides sobre la Condició Jurídica i Social de la Dona que s’està celebrant a la seu de Nacions Unides a Nova York que durarà fins al pròxim 17 de març.


L’actual sessió de la comissió se centra en la innovació, els canvis tecnològics i l’educació en l’era digital per assolir la igualtat de gènere l’empoderament de les dones i les nenes. Els estats membres han treballat en els nous reptes de les dones en els àmbits econòmics, tecnològics i digitals. Així mateix, s’han presentat els avenços realitzats en matèria de polítiques d’igualtat de gènere per l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.


Álvarez va dur a terme una intervenció davant la comissió, on va destacar l’aprovació a Andorra de la llei 6/2022 per a l’aplicació efectiva del dret a la igualtat de tracte i d’oportunitats i a la no-discriminació entre dones i homes. La cap d’àrea va fer especial esmena als programes i accions que s’han contemplat, a més de posar en relleu la necessitat d’incloure les dones i les nenes en els canvis tecnològics actuals per assolir una transformació digital efectivament igualitària i que redueixi la bretxa de gènere digital existent.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT