PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Escaldes-Engordany acollirà la sisena edició de la Jorma Urban Trail

Les inscripcions per participar en la nova edició de la cursa s’obriran el pròxim 3 d’abril

Per El Periòdic

Instant d'una darrera edició.
Instant d'una darrera edició. | Jorma Urban Trail

Escaldes-Engordany tornarà a ser terreny 100% esportiu acollint la sisena edició de la Jorma Urban Trail que tindrà lloc el pròxim 6 de maig. La cursa, que uneix la ciutat amb la muntanya per la Vall del Madriu, inclou la segona edició de l’Escaldes Urban bike, diferents recorreguts de trail running i una combinada amb trail running i bike. 

La segona edició de l’Escaldes Urban Bike consistirà en una cronoescalada de vuit quilòmetres amb 600 metres de desnivell que partirà del Prat del Roure fins al llac d’Engolasters, i servirà per proclamar el guanyador del Campionat d’Andorra de contrarellotge.

La combinada, que es podrà realitzar individualment, per parelles o parelles mixtes i es desenvoluparà entre matí i tarda, consistirà en un recorregut de trail running de 21 quilòmetres més una ascensió amb bicicleta de vuit quilòmetres fins a Engolasters.

La prova de trail running presenta quatre recorreguts diferents (21, 10, 5 i 3 quilòmetres) per tal que hi participin des dels corredors més experimentats fins a les famílies que vulguin compartir l’afició per la muntanya. Tots els recorreguts tindran sortida i arribada al Prat del Roure i amb aquesta cursa de muntanya es dona el tret de sortida a la Copa d’Andorra de curses de muntanya.

Les inscripcions per participar en la sisena edició de la Jorma Urban Trail s’obriran al pròxim 3 d’abril.

PUBLICITAT
PUBLICITAT