PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Transport gratuït per a les Finals de la Copa del Món

Amb l’objectiu de ser el màxim sostenibles, també s’habilitarà pàrquing especial

Imatge d'arxiu d'una esquiadora.
Imatge d'arxiu d'una esquiadora. | Grandvalira

L’equip de les Finals de la Copa del Món Andorra 2023 ha incorporat noves mesures en l’operativa de mobilitat i de logística per aconseguir que l’esdeveniment sigui el màxim de sostenible. 

Pel que fa als desplaçaments del públic, l’objectiu és que tothom utilitzi transport col·lectiu o bé arribi a les pistes de competició per pista. Per aquest motiu, tal com ja es va implementar l’estiu passat durant la Copa del Món de BTT a Pal-Arinsal, el transport públic des d’Andorra la Vella serà gratuït per a tothom de les 08.00 fins a les 18.00 hores, amb un reforç especial de freqüències abans de l’inici de les curses i un cop finalitzades. També hi haurà una operativa especial de transport col·lectiu des de la capital per gaudir de la cerimònia d’inauguració del dilluns a les 19.30 hores.

Juntament amb aquesta mesura, s’habilitaran autobusos llançadora fins El Tarter i Soldeu des de Canillo, on per primer cop s’habilitarà un aparcament especial de 250 places que complementarà les d’aparcament ja existents a la població. Durant el cap de setmana del 18 i 19 de març, l’aparcament de Grau Roig també servirà de reforç d’accés a l’esdeveniment, des d’on sortiran llançadores fins a Soldeu. A més, per facilitar l’arribada dels espectadors per pista, durant el cap de setmana els sectors d’Encamp, Canillo i Grau Roig anticiparan l’obertura de pistes a les 08.00 hores.

A més, l’organització de les finals també vol animar els espectadors a utilitzar la nova plataforma de vehicle compartit impulsada pel Govern, que permet posar en contacte a diverses persones que vulguin fer en vehicle privat el mateix desplaçament, sigui regular o esporàdic.

PUBLICITAT
PUBLICITAT