PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Repte del Bici Lab Andorra per promoure el ciclisme femení

El repte consisteix en pujar el Coll de la Comella i ofereix premis als millors resultats

Per El Periòdic

Una imatge del Bici Lab Andorra.
Una imatge del Bici Lab Andorra. | Arxiu ANA

El Bici Lab Andorra es va sumar als actes de celebració del 8 de març, el Dia Internacional de les Dones amb una acció per promocionar el ciclisme femení. Des d’ahir i fins al 31 de març, inicien un repte per totes les dones que hi vulguin participar que consisteix a pujar el Coll de la Comella i s’ofereixen premis a les que aconsegueixin els millors resultats. 
Les participants s’han de sumar al repte anomenat 8M- Bici Lab Andorra, a través de l’aplicació Strava, una aplicació utilitzada habitualment per les persones que fan esport per registrar els resultats dels seus entrenaments.

El repte proposat és pujar els 3,84 quilòmetres que recorren aquesta ruta ciclista d’Andorra la Vella, que ofereix 301 metres de desnivell positiu i prop d’un 8% de pendent. Les participants més joves, la més ràpida, la que hagi assolit la fita més vegades i la més veloç en una bicicleta elèctrica, s’enduran un mallot ciclista del Bici Lab Andorra.

L’acció se suma a la primera exposició temporal amb la qual va arrencar Bici Lab Andorra i que es pot visitar de manera gratuïta des del passat mes d’octubre: ‘La dona i la bicicleta, que explica com aquest invent es va convertir en un símbol i un camp de batalla per lluitar per a l’emancipació femenina.

PUBLICITAT
PUBLICITAT