PUBLICITAT

Campanya de recaptació en benefici de Turquia i Síria

Andorra Telecom incentiva els SMS al 828 per doblar la recaptació

Imatge d’arxiu d’Andorra Telecom.
Imatge d’arxiu d’Andorra Telecom. | El Periòdic

Passat un mes del devastador terratrèmol que va sacsejar Turquia i Síria i que ha causat més de 47.000 morts i prop de 85.000 ferits, s’estima que uns 8,8 milions de persones necessiten ajuda humanitària. És per això que, després de l’activació de la campanya el passat 6 de febrer en favor dels damnificats, Andorra Telecom va iniciar ahir dimecres una campanya per incentivar els SMS al 828. 

Així doncs, per cada 2 euros (preu de l’SMS) que es recaptin, Andorra Telecom afegirà 2 euros més amb el compromís i la finalitat de doblar la recaptació obtinguda fins ara. Els diners recaptats es repartiran entre les tres ONG andorranes que tenen comitè internacional treballant sobre el terreny: Càritas andorrana, Creu Roja andorrana i Unicef Andorra.

La campanya solidària finalitzarà el pròxim 31 de març i des d’Andorra Telecom es torna a reiterar un cop més el suport a les persones afectades per la tragèdia, aportant un granet de sorra en aquests moments tan delicats pels quals estan passant els dos països.

PUBLICITAT
PUBLICITAT