PUBLICITAT

Escaldes Engordany

SAAS aclara que la fuga del menor no va ser a l’hospital

El SAAS destaca la professionalitat dels treballadors

Per El Periòdic

Façana de l’hospital.
Façana de l’hospital. | El Periòdic

La direcció del SAAS ha informat en un comunicat de premsa que la fuga d’un menor no es va produir des de l’hospital. Així doncs, el SAAS informa que no hi ha hagut cap mena de negligència per part del Servei de Salut Mental i de la Unitat de Conductes Addictives (UCA).
Aquest va succeir dimecres passat a la tarda, quan el menor va marxar de casa seva i va ser trobat a Barcelona sa i estalvi.
A més, el SAAS ha destacat que des del Servei de Salut Mental volen garantir la continuïtat assistencial dels pacients, tot i que hi hagi baixes de personal.
Finalment, la direcció vol posar en relleu «la professionalitat i el tracte humà que s’ofereix des de l’equip de Salut Mental i de l’UCA a les persones ateses» a més de «mostrar el nostre suport i agrair-los l’esforç que estan fent per millorar cada dia».
Aquest comunicat ve després que l’Associació per a la Defensa del Jovent en Risc d’Andorra (ADJRA), l’Associació de Familiars per la Salut Mental ‘d’Andorra (AFMMA) i l’associació de Projecte Vida van demanar la dimissió dels dos responsables del Servei de Salut Mental. Per una altra banda, Govern creu que els responsables del Servei de Salut Mental i de la Unitat de Conductes Addictives estan fent una bona feina, i no farien dimitir als responsables.
En la reunió que van fer les tres associacions no només es va parlar d’aquest cas, sinó que van parlar del fet que el problema és estructural, a més de demanar al ministeri de salut més esforços.

PUBLICITAT
PUBLICITAT