PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El comú de la capital i Joan Verdú signen un conveni de col·laboració

L’andorrà farà d’ambaixador a l’exterior i promourà la marca ‘Andorra la Vella’ en diferents suports publicitaris

Per El Periòdic

El cònsol major d’Andorra la Vella, David Astrié, i l’esquiador Joan Verdú.
El cònsol major d’Andorra la Vella, David Astrié, i l’esquiador Joan Verdú. | Comú d’Andorra la Vella / Tony Lara

El Comú d’Andorra la Vella ha signat un conveni de col·laboració amb l’esquiador Joan Verdú per promoure la marca Andorra la Vella i que li atorga una ajuda econòmica de 5.000 euros per a aquesta temporada. L’acord, que van signar ahir el cònsol major, David Astrié, i Joan Verdú, al despatx oficial del comú, estableix que l’esquiador farà d’ambaixador d’Andorra la Vella a l’exterior, col·laborarà en actes de promoció de la parròquia a través de les xarxes socials i lluirà el logotip de la ciutat com a patrocinador en diferents suports publicitaris. «Tenim un esportista de primer nivell mundial, i des del comú de la seva parròquia, volem estar al seu costat», va assenyalar Astrié.

En aquest sentit, el cònsol major va ressaltar la important trajectòria i projecció del jove esquiador i li va desitjar els millors resultats per a les proves que tindran lloc aquest cap de setmana a Eslovènia per garantir la seva participació a les finals de la Copa del Món que es disputaran del 13 al 19 de març al sector Soldeu-El Tarter de Granvdalira. Astrié també va assegurar que per a la capital és una satisfacció contribuir en la carrera esportiva de Verdú i col·laborar perquè disposi de més recursos per poder preparar els entrenaments. 

Per la seva banda, l’esportista va agrair al comú el suport i es va mostrar optimista per poder assolir bons resultats aquest cap de setmana amb el gran objectiu de les finals a Soldeu – El Tarter. «Esperem poder-hi arribar per competir a casa, perquè serà un moment molt especial per mi, que vull gaudir al màxim», va declarar. En relació amb això, va indicar que «no he tret la calculadora. Jo sé la cursa que he de fer, estic esquiant molt fort i tinc plena confiança en les meves possibilitats». 

David Astrié, cònsol major d'Andorra la Vella: «Tenim un esportista de primer nivell mundial, i des del comú de la seva parròquia, volem estar al seu costat»

Actualment, Verdú ocupa la 18a posició en la classificació de la temporada de la Copa del Món, ho té tot molt ben encarat, ja que hi ha plaça per als 20 primers. Malgrat tot, l’esquiador va deixar clar que «hem de rematar la feina». Pel que fa a la pista de Kranjska Gora, a Eslovènia, l’esportista va explicar que «és la meva preferida del circuit, perquè aquí vaig aconseguir el meu top 30 en la Copa del Món; arribo amb confiança».

Més complicat serà que pugui estar entre els 15 millors i prengui part en el sempre emblemàtic sorteig de dorsals. «Hi ha força diferència de punts i és francament difícil», va esmentar. Pel que fa a la temporada, l’andorrà va dir que «hi ha hagut moments complicats, sobretot a l’arrencada, que malgrat tenir un bon nivell d’esquí vam fer dos zeros. Però després ho hem redreçat amb bones baixades i fent uns bons resultats». Durant l’acte de la signatura del conveni, al despatx de cònsols, Verdú estava acompanyat dels seus pares i també del cònsol menor de la parròquia, Miquel Canturri.

Cal recordar que la temporada passada el Comú d’Andorra la Vella va retre un homenatge a Joan Verdú pels mèrits aconseguits, tant als Jocs Olímpics d’hivern com a la Copa del Món i a la Copa d’Europa, quan es va proclamar campió en la prova disputada a Andorra, informa l’ANA. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT