PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

A l’espera les obres del costat de l’edifici de l’av. de Santa Coloma

Si un cop es reprenguin es detecta alguna irregularitat es tornaran a aturar

Per El Periòdic

David Astrié amb el propietari de l’edifici, Josep Palmitjavila.
David Astrié amb el propietari de l’edifici, Josep Palmitjavila. | Tony Lara

Les obres de la parcel·la enfront l’edifici que va ser desallotjat el passat 16 de febrer a l’Avinguda Santa Coloma número 28 continua en pausa, a l’espera que el Comú d’Andorra la Vella doni el permís per poder reprendre-les. Així, aquestes obres es van aturar quan van aparèixer les fissures a l’immoble. En aquest sentit, el cònsol menor de la parròquia, Miquel Canturri, va indicar que no es tracta de cap problema amb els treballs del terreny.

Així, va esmentar que aquesta aturada es va fer com a mesura preventiva a l’espera de materialitzar les obres a l’edifici afectat. A més, si quan es reprenguin les tasques a la parcel·la es detecta algun tipus d’irregularitat o d’activitat, es tornaran a aturar les obres de l’antic aparcament Giberga.

Tot i això, cal recordar que quan els veïns van tornar a casa seva el passat 28 de febrer, el llavors cònsol menor, i actual cònsol major, David Astrié, va explicar que «els treballs de consolidació dels fonaments que es van iniciar l’anterior setmana han donat els seus fruits i ja no hi ha cap moviment en aquest edifici». Ara, resta esperar a la decisió comunal per tornar a començar les obres del terreny del davant.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT