PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

GEVA-CEA perd i se situa en el grup del descens

L’equip jugarà una lliga de vuit on els tres últims baixaran

Per El Periòdic

Un instant del matx.
Un instant del matx. | Federació d’Escacs Valls d’Andorra

El GEVA-CEA va jugar el passat dissabte l’última ronda de la fase regular de Divisió d’Honor de la Lliga Catalana contra el Foment Martinenc. Enfrontament en el qual els dos equips es veien en una situació d’obligatorietat de puntuar per tal de classificar pel play-off pel títol de la lliga.

El matx va començar amb el Foment liderant el marcador a causa de la derrota de Marc González en el novè tauler. Just després van arribar les taules d’Oscar de la Riva en el segon tauler, Felipe Porras en el tercer i Esteve Mateu en el desè; en les tres partides es va arribar en posicions seques. L’equip del Principat va aconseguir igualar 2.5-2.5 gràcies a la victòria de Josep Maria Ribera en el cinquè tauler.

Per la seva part, Lance Henderson i Serni Ribera van perdre els seus duels, el mateix resultat per Raül Garcia, mentre que Sergi Pham va fer taules. Finalment, el matx va acabar 3½-6½ amb les taules de Rafa González en el setè tauler qui.

Amb aquest resultat, el GEVA-CEA es queda a les portes del play-off del títol, en cinquena posició. L’equip va començar molt bé amb les victòries a casa contra Sant Cugat i Cor de Marina, i derrotant a un rival directe a domicili, l’Ateneu Colon. No obstant això, dos mals dies contra la Lira Vendrellenca i el Foment, ha fet insuficient aquesta temporada per evitar jugar la lliga pel descens.

Ara, el GEVA-CEA jugarà una lliga de vuit equips on compten els resultats aconseguits fins ara. Per tant, comença aquesta fase com a líder amb tres punts i s’enfrontarà contra Sant Andreu, Olot, Mollet i Cerdanyola del Vallès. En aquesta lliga, els tres últims seran els equips que baixaran de categoria.

PUBLICITAT
PUBLICITAT