PUBLICITAT

Els Mundials de veterans arrenquen al matí a la Portella

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Els Campionats del Món de veterans (Master) arrenquen avui a la pista de la Portella de Vallnord amb la prova del súper gegant. Els esquiadors que passin per aquella zona i els amants de l'esquí que vulguin gaudir de l'esport de competició al país, poden veure en directe els grans especialistes en categoria veterans, a una cita internacional que compta amb 376 participants.

La cita del dia serà a partir de les 10.00. Aquests Mundials tindran una representació andorrana força important, amb 46 esquiadors, tot i que seran els austríacs, amb 89, i els italians, amb 72, els que més competidors tindran a les pistes del domini de Vallnord des d'avui i fins el pròxim dissabte 26. A aquesta fita hi formen part també una vintena de països com Estats Units, Alemanya, Croàcia, Canadà, Nova Zelanda, França, Suïssa, Ucraïna, Rússia, Suècia, Espanya, Xile o Argentina.

La competició d'aquests Campionats del Món continuarà demà amb el gegant i l'eslàlom, el primer a la pista de l'Estadi, i el segon a Les Canals, i sempre amb l'inici de la batalla a partir de les 10.00 del matí.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT