PUBLICITAT

Escaldes Engordany

La sala d’exposicions 2023 s’inaugura amb Jaume Ribas

L’exposició està creada per retre homenatge als artistes del país

Per El Periòdic

Exposició de Jaume Ribas
Exposició de Jaume Ribas | Govern d\'Andorra

La ministra de Cultura i Esports en funcions, Sílvia Riva, va participar aquest dimarts a la inauguració de la nova mostra que acull la Sala d’Exposicions del Govern, ‘Jaume Riba. Caminant’. L’exposició és la primera de la temporada 2023 a la sala del Govern i dona així el tret de sortida amb el suport a la creació que es desenvolupa al país.
“Després d’anys de fotografiar paisatges, persones, rius, flors, valls i muntanyes, costums, vivències, territoris i espais, avui tenim el privilegi d’exposar a la Sala d’exposicions del Govern el millor i més representatiu de l’obra de Jaume Riba, en una mostra que traspua l’amor irreductible que pel país, la natura i les persones”, va ressaltar Riva durant la inauguració. La ministra en funcions va destacar que el fotògraf i la seva obra  són “referència” i faran gaudir a tothom que vagi a l’exposició “de la seva visió més personal de la seva obra i hi descobriran alguna obra inèdita”.
Comissariada per Natàlia Montané, amb la col·laboració de Dúnia Ambatlle i Jordi Batlle, la mostra s’emmarca dins del cicle ‘Trajectòries’, creat per retre homenatge als artistes i les artistes consolidades del país, que compten amb una dilatada trajectòria.

PUBLICITAT
PUBLICITAT