PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Gabriel, 12è i Cornella 17è al segon eslàlom FIS de Weissensee

Jordina Caminal disputa dos supergegants a Magéva quedant 29a i 16a respectivament

Per El Periòdic

Jordina Caminal a Magéva.
Jordina Caminal a Magéva. | FAE

Ahir es va disputar a Weissensee (Àustria) el segon eslàlom FIS amb la participació de Bartumeu Gabriel, que va acabar 12è, i de Xavi Cornella, que va ser 17è.

En concret, Gabriel va marcar un crono de 1.29.29, a 2.56 del guanyador, l’austríac Fabio Walch, mentre que Cornella va fer un temps total de 1.29.51, a 2.78 del vencedor.

Amb tot, l’entrenador Fred Beauviel va assenyalar que «si analitzem aquests dies, els 30 primers estan tots al mateix nivell de punts, i Gabriel i Cornella estan a dins d’aquest nivell», i va afegir que «encara no estem fent una cursa sòlida, però si analitzem els resultats d’aquests dos dies, amb punts, l’any passat i a principi de la temporada, doncs estem contents. Com han baixat també els punts al gener, el que estem buscant és ser més exigents, tant ells com jo».

D’altra banda, durant la jornada d’ahir Magéva (França) va acollir dos supergegants, el que va ser una doble oportunitat per a Jordina Caminal per millorar punts a una disciplina en què suma 77.43 en l’última llista de la FIS i que veurà reduïda en la pròxima publicació gràcies als resultats d’ahir.

És cert que, al primer supergegant del matí, l’andorrana no va aconseguir millorar els seus registres, ja que va marcar 84.09 punts FIS en la 29a posició (1.06.82, a 2.47 de la guanyadora, la francesa Tifany Roux), però al segon va assolir la 16a plaça amb +1.60 i 59.78 punts FIS que li faran millorar en la disciplina. L’altre resultat amb què farà mitja en la pròxima llista són els 76.55 punts que va marcar al desembre, a la Copa d’Europa de Zinal.

Així mateix, ahir també va córrer l’andorrana Clàudia Garcia, que va ser 21a al primer supergegant amb +2.47, i 19a al segon amb +1.72, informa la FAE.

PUBLICITAT
PUBLICITAT