PUBLICITAT

L’exposició itinerant ‘Històries per viure’ aterra a Sant Julià

La mostra fotogràfica reflexiona al voltant de la donació d’òrgans

Part de la mostra fotogràfica.
Part de la mostra fotogràfica. | El Periòdic

L’exposició itinerant ‘Històries per viure’, promoguda per l’Associació de Trasplantats i Donants d’Andorra (Atida), encara la seva recta final a la biblioteca comunal de Sant Julià de Lòria. Es tracta d’una mostra de la fotògrafa i infermera Chiqui Novis, qui vol fomentar la reflexió al voltant de la donació d’òrgans. Les imatges mostren l’experiència de la donació i el trasplantament d’òrgans des d’un punt de vista íntim i personal. 

La mostra està integrada per un total d’onze fotografies i per poder aconseguir-ho s’ha comptat amb la col·laboració altruista de la mateixa artista, així com de diferents persones del Principat que han rebut un trasplantament.

Aquesta exposició és un més dels projectes que s’impulsen des d’ATIDA, per tal conscienciar a la població andorrana sobre la necessitat d’emprendre el camí cap a un sistema sanitari que permeti les donacions d’òrgans i teixits. D’aquesta manera, es podrà veure millorada la qualitat de vida de les persones afectades i en alguns casos salvar vides. 

‘Històries per viure’ aterra ara a Sant Julià de Lòria fins al 19 de març, després de ser inaugurada al museu Carmen Thyssen i passar, entre altres, pel Palau de Gel de Canillo. Clourà el seu recorregut al Centre d’Art d’Escaldes-Engordany, del 4 al 29 d’abril, i al ministeri de Cultura d’Encamp, del 8 al 9 de maig.

PUBLICITAT
PUBLICITAT