PUBLICITAT

Cerro, amb Solé, acaba 6è a la Traça Muga de la Copa d'Andorra

  • Oriol Bertran va ser primer en cadets formant parella amb el català Julià
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
Bertran, a dalt del podi cadet, amb el seu company a la Traça Muga, el català Joaquim Julià. Foto: FAM

Diumenge es va donar el tret de sortida de la 27a Copa Catalana d'Esquí de Muntanya amb la 3a edició de la Traça Muga, una cursa d'esquí de muntanya per equips que era puntuable per la 9a Copa d'Andorra i Campionat de Catalunya del calendari 2011, i en la qual van ser a la línia de sortida fins a 170 participants. Entre ells, el millor andorrà va ser Jordi Cerro, que formava parella amb Jordi Solé, i que van acabar en la 6a posició sènior.

Així mateix, Xavier Comas formava parella amb Xavier Capdevila, però a la primera pujada es van retirar degut al trencament del material. En cadets, cal destacar la 1a posició d'Oriol Bertran, que formava parella amb Joaquim Julià, corredor de la Federació Catalana. Un magnífic resultat, tenint en compte que Oriol Bertran és el primer any que competeix.

El recorregut constava de tres pujades exigents amb baixades amb diferent neu. La primera ascensió era al Pic de la Barra, d'uns 2.630m, la segona des de Pollineres pel Circ del Munturull-Perafita fins al Munturull 2.780m, i l'última fins a la Vall de Claror de 2.570m.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT