PUBLICITAT

Escaldes Engordany

Crèdit Andorrà aposta per les noves tecnologies a L’espai

Aquests tallers estan adreçats a persones de més de seixanta anys

Per Maria Lozano

Un dels tallers de l’Espai de la Fundació Crèdit Andorrà
Un dels tallers de l’Espai de la Fundació Crèdit Andorrà | ANA

La Fundació Crèdit Andorrà ofereix durant el mes de març un taller per aprendre a dissenyar amb el programa «Canva», per crear tota classe de projectes de disseny com poden ser logos, pòsters, postals, collages de fotos, vídeos, etc., per fer un ús tan personal com professional. Aquesta iniciativa és una de les novetats més esperades a persones més grans de seixanta anys que es duen a terme a L’espai, el centre social d’activitats i formació situat a la parròquia d’Escaldes-Engordany.
El curs comença el 13 de març i tindrà lloc els dilluns i els dimecres de 17.00 a 19.00 hores de la tarda. Els usuaris que ho vulguin poden complementar i aplicar aquests coneixements al taller de xarxes socials amb tauleta tàctil i al mòbil, que es durà a terme els dilluns i dimecres de 10.00 a 12.00 hores del matí. A més, també començarà el 16 de març un taller de prevenció de riscos en les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), que s’organitza els dimarts i el dijous de 10.00 a 12.00 hores del matí. Aquest mes farà un taller preventiu que es titula «Com ens poden ajudar les noves tecnologies en la nostra salut?» on s’ensenyarà com accedir a recursos d’informació de qualitat per ajudar a l’autoinformació, a relacionar-se i a portar una vida més saludable. Aquest últim taller es durà a terme el 21 de març a les 16.00 hores.
Per últim, es completarà l’oferta formativa del mes amb una xerrada sobre la transhumància a Andorra, una pràctica encara viva relacionada amb activitats econòmiques del país, com l’agricultura i la ramaderia.
La Fundació ofereix activitats en el programa «Envelliment saludable», on es programen en funció de les necessitats i interessos dels mateixos alumnes. Les places a les activitats presencials són limitades, i s’adjudiquen per ordre d’inscripció.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT