PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Empat amb orgull

Segons Sarabia, «vam marxar amb la sensació que un 11 contra 11 hagués estat una història diferent»

Per Pol Forcada Quevedo

Alti defensant a Moleiro en una jugada del darrer partit de l’FC Andorra contra la UD Las Palmas.
Alti defensant a Moleiro en una jugada del darrer partit de l’FC Andorra contra la UD Las Palmas. | @FCANDORRA

Sumar un punt contra el líder de la categoria, la UD Las Palmas, després que t’expulsin un jugador al primer minut de partit és que alguna cosa es va fer bé. És més, sumar un punt en un partit com el que va ser, té inclús regust de victòria: «Ens hem de quedar amb el positiu i donar aquest punt per bo», va assenyalar l’entrenador dels tricolor, Eder Sarabia, en la roda de premsa posterior al joc. En aquest mateix sentit va parlar un dels més destacats de l’equip del Principat, el porter i capità Nico Ratti: «És un punt que diu molt d’aquest conjunt, de la força que tenim i de voler tirar endavant [...] Tot el que sigui sumar en aquesta categoria, que és molt complicada, ens serveix moltíssim i ens donarà aire per estar lluitant fins al final». Això sí, «vam marxar amb la sensació que 11 contra 11 hagués estat una altra història totalment diferent», va afegir el tècnic basc.

Tot i el convenciment de victòria que l’entrenador va mostrar el dia previ al partit, l’expulsió d’Héctor Hevel només començar el matx va marcar la dinàmica d’aquest: «El pla de partit se’n va anar en orris». Tot i això, Sarabia es va mostrar content perquè «l’equip va saber respondre i fer el que tocava, i això ens ha de reforçar», va asserir. En aquest sentit, va esmentar alguns aspectes positius dels seus jugadors, sobretot en l’àmbit defensiu, tal com «l’esforç dels dos bandes ajudant als laterals, Nico (Ratti) quan va haver d’intervenir, els centrals o Bundu quan va entrar». Aspectes que el porter local va resumir amb destacar que «vam competir molt bé durant tot el joc i vam tenir molta personalitat».

Nico Ratti, porter i capità FC Andorra: «Tot el que sigui sumar en aquesta categoria ens serveix moltíssim i ens donarà un aire per estar lluitant fins el final» 

D’altra banda, el tècnic va considerar que el partit va ser una «castanya» i es va mostrar crític amb l’arbitratge: «No entenc com havent-hi el mateix reglament pot haver-hi tanta disparitat entre unes lligues i unes altres». Així mateix, va recordar que el seu conjunt és un dels que més cops ha hagut de jugar amb 10 jugadors, tot i ser un conjunt «que molts cops no fem ni faltes i ens treuen poques targetes grogues».

Finalment, Ratti es va mostrar molt satisfet amb la continuïtat que està tenint, un aspecte un pèl complicat a causa de la filosofia de les rotacions que tant agrada al tècnic basc, però que «hem d’estar tots preparats per a quan ell (Sarabia) decideixi, i jugui qui jugui ho dona tot sempre».

Amb tot, després de l’empat, l’FC Andorra se situa en setzena posició amb 36 punts, a cinc del descens, que marca l’SD Ponferradina. Ara, els del Principat ja pensen en el següent matx, que els enfronta aquest diumenge fora de casa contra l’FC Cartagena. El partit, que serà a les 18.30 a l’estadi Cartagonova, servirà per intentar desfer-se de la derrota a l’anada dels tricolor, quan Jansson va sentenciar en el darrer minut un joc que semblava que els locals tenien més que dominat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT