PUBLICITAT

Lea Anción i Oriol Olm, medalla de bronze als mundials de Skimo

La delegació andorrana va aconseguir pujar al podi a Boí Taüll, Catalunya

Per Joan Jiménez

Lea Anción i Oriol Olm celebrant la medalla de bronze ahir.
Lea Anción i Oriol Olm celebrant la medalla de bronze ahir. | Twitter @Fam

L’equip andorrà que representa al país als mundials de Skimo 2022, conformat per Oriol Olm i Lea Anción, van aconseguir, ahir diumenge, la medalla de bronze a Boí Taüll. La parella andorrana va haver de lluitar molt dur contra la delegació espanyola de María Ordoñez i Tomeu Comella per pujar al podi. Tot i així, la delegació andorrana va poder superar a nombrosos rivals i arribar al podi entre els 22 equips de 15 països que participen en aquesta competició.


Al finalitzar la cursa i penjar-se la medalla de bronze, Olm va fer unes declaracions on explicava «ja teníem confiança» des de les classificacions, i que acaben la prova «contents». L’andorrà va relatar que «eren quatre rondes, 2 ella (Lea Anción) i 2 jo, i hem intentat aguantar el grup i ella ho ha fet bé, jo ho he fet bé, a poc a poc ens hem motivat i els dos hem deixat el cervell a la sortida».


Lea Anción, l’única noia que representa a Andorra i que és tot un orgull segons el seu company d’equip, va declarar que se sent «contenta, de compartir-ho amb l’Oriol, campió del món també, és un orgull. Ho hem fet molt bé i estic molt contenta», celebrava ahir Anción.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT