PUBLICITAT

Èxit de Skimo Femení

317 participants en la 6a edició de la cursa solidària, on Feliubadaló i Gumbau han aconseguit la victòria

Per Joan Jiménez

Punt de sortida de l'Skimmo Femení a Pal Arinsal
Punt de sortida de l'Skimmo Femení a Pal Arinsal | Pal Arinsal

Ahir diumenge, Pal Arinsal va acollir la 6a edició de la Skimo Femení, una cursa popular d’esquí de muntanya i raquetes de neu celebrada en el marc de la commemoració del Dia Internacional de la Dona. La cursa té l’objectiu de contribuir a la pràctica dels esports de neu en l’àmbit femení. A més, consta d’un vessant solidari en col·laborar amb AUTEA (Associació d’Afectats d’Autisme d’Andorra), a qui es destinen gran part dels fons recaptats a manera de contribuir als diferents programes socials que l’organització porta a cap en favor de les persones que pateixen d’autisme. En aquesta edició, s’ha pogut comptar amb un total de 317 participants, entre els quals, s’hi han sumat 20 homes que han volgut donar suport a l’esport femení amb la seva participació, tot i que no podrien puntuar ni classificar-se en el resultat final de la cursa.


La modalitat d’esquí de muntanya ha tingut com a guanyadora l’Anna Feliubadaló, qui ha completat el recorregut de 4 quilòmetres i 432 metres de desnivell, compresos des del Pla de la Caubella fins al Pic del Cubil, amb un meritori temps de 44 minuts i 20 segons. Així mateix, Elsa Martí i Anna Maria Campoy han completat el podi de guanyadores, a l’arribar en segona i tercera posició, respectivament.


En la modalitat de raquetes de neu, la primera participant i guanyadora d’aquesta categoria ha estat Isabel Gumbau, qui ha completat el circuit circular de 3,4 quilòmetres i 180 metres de desnivell en un temps de 23 minuts i 50 segons. Darrere de Gumbau, han arribat Maria De La Fuente, en segona posició, i Susana Bultó, que ha quedat tercera.


Aquesta sisena edició ha vingut marcada per la novetat de les noves modalitats d’inscripció en parella i família, que han servit per a fomentar la participació en la prova de les dones més joves, a més de permetre la participació d’homes.
La jornada va estar acompanyada d’una bona climatologia que ha permès gaudir de l’esdeveniment i ha contribuït a augmentar el caràcter més festiu. A més, el grup de rock Bandidas, integrat per dones neerlandeses, van afegir música per donar ritme a la jornada.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT