PUBLICITAT

Victòria contra tot i contra tots

El Mora Banc Andorra guanya, per 97-89, al Zunder Palència i es col·loca com a líder en solitari

Per Joan Jiménez

El jugador tricolor Dos Anjos interceptant una pilota davant dels jugadors del Zunder Palència
El jugador tricolor Dos Anjos interceptant una pilota davant dels jugadors del Zunder Palència | MoraBanc Andorra

Després d'una dura batalla a la Bombonera, el Mora Banc Andorra ha aconseguit una meritòria victòria contra el Zunder Palència, per 97-89, que s'ha hagut de decidir pels petits detalls i sota constants polèmiques arbitrals que dificultaven una fluïdesa del joc dels tricolor. Tot i això, amb una Bombonera que assolia el seu primer ple de la temporada que no ha parat de donar suport a l'equip de casa, l'equip nacional ha assolit el lideratge en solitari de la lliga quan falten 12 jornades de lliga. Aquesta posició s'ha hagut d'obtenir jugant un partit molt complicat per la duresa del rival i les polèmiques arbitrals.

El partit que enfrontava a andorrans i palentins ha estat molt físic i el resultat ha anat determinat de detalls minuciosos que, finalment, ha afavorit l'equip del país. El Mora Banc i el Zunder han estat molt parells durant la major part del partit, arribant al descans amb un resultat desfavorable pels nois de casa. L'actuació del jugador número 0 del Zunder Palència, Devin Schmidt, i les constants polèmiques arbitrals exigien la millor versió dels tricolor per a poder sortir vius de la batalla viscuda a la Bombonera. Amb el suport de l'afició local, el Mora Banc va sortir del vestuari a la segona part amb ganes d'endur-se la victòria, liderats per uns increïbles Mihajlo Andric i Johnny Dee, autors de 19 punts cadascun, Juan Rubio, anotador de diversos triples, i Rafa Luz, amb nou rebots i nou assistències.

Després del partit, l'entrenador tricolor, Natxo Lezkano, no ha pogut reprimir la seva indignació, afirmant que "l'arbitratge ha estat un desastre", després de veure des de la banqueta les múltiples controvèrsies arbitrals, especificant que, tenint en compte l'estil de jugar al límit dels Zunder, l'arbitratge ha "condicionat absolutament" el desenvolupament del joc. A banda d'això, l'entrenador ha lloat l'esforç dels seus jugadors, donant l'enhorabona a tot l'equip i també a l'afició, a qui ha agraït el seu constant ànim. Tot i la victòria i la bona dinàmica que porta l'equip per a poder ascendir a l'ACB aquesta temporada, Lezkano ha recordat que queden molts partits i molts punts en joc.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT